Menu
© Pirelli
Nieuws

Komen er weer pitspoezen in de Formule1?

3 reacties | 1458x gelezen
12-06-2019 07:37

ewald | Als het aan de PVV ligt zullen er weer pitspoezen aanwezig zijn tijdens de Grand Prix van Zandvoort.

Bron: Telegraaf

Vanmiddag zal er tijdens het 'algemeen overleg sportbeleid' in de tweede kamer een verzoek worden ingediend door de PVV waarmee men de pitspoezen weer terug wil laten komen in de Formule1.

De laatste jaren worden pitspoezen op last van de Formule1-organisatie geweerd. De traditie is vervangen door grid kids. De schaar geklede dames moesten dus het veld ruimen voor jonge fans. De PVV hekelt deze feministische betutteling en wil er voor de Nederlandse Grand Prix iets aan gaan doen.

"De beslissing die de FOM en de DIA genomen hebben is de zoveelste vorm van feministische betutteling. Pitspoezen horen nu eenmaal bij de formule1. We kunnen ons niet voorstellen dat een mooie vrouw als een probleem gezien kan worden. Wij willen ervoor gaan zorgen dat volgend jaar de traditie in ere wordt hersteld." Aldus de PVV

Of het voorstel bijval gaat krijgen van de andere partijen is nog maar de vraag. Er is nog niemand die een reactie op het voorstel heeft gegeven.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RvDelft
Moderator

Ja. want de PVV (laat staan de 2e kamer) heeft inspraak op wat de FIA beslist...
Misschien moeten zij gewoon zich bezig houden met zaken die goed zijn voor onze economie enzo...

0 12-06-2019 11:32:19
F1Fan76
Moderator

Ze zijn ook bezig met zaken die goed zijn voor de economie, met name hun eigen economie wat dan weer ten koste gaat van Jan Modaal. Wat betreft PVV kan zich best bezighouden met dit soort zaken, want politiek gezien krijgen ze toch geen voet aan de grond, dat wordt wel geregeld door diezelfde clan die Jan Modaal tot de laatste druppel uitknijpt.

Maar al met al, een goed idee! Laat die pitspoezen maar terugkomen.

0 12-06-2019 20:00:09
Geeke
Silver Member

Laat Dion maar niet in hun buurt komen dan lol.
Wat een aanfluiting en populistische uitspraak ten top, wederom voorstellen die nooit gerealiseerd kunnen worden. Is niet moeilijk om dit even uit te zoeken voordat je het voorstelt, hun aandacht verzwakt sinds Forum, en ze moeten toch wat. Forum zal het niet eens zijn, zij zien de vrouwen liever thuis zitten i.p.v. te werken. Persoonlijk zie ik het wel zitten, zie mijn avatar.

0 13-06-2019 10:15:37
;