Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton: "Racen te makkelijk geworden"

3 reacties | 1617x gelezen
07-06-2019 07:46

ewald | Wereldkampioen Lewis Hamilton laat tijdens de persconferentie in Canada weten dat racen eigenlijk te makkelijk is geworden.

Bron: Formule1nieuws

"Ik kan wel twee races tegelijk rijden."

"Racen was vroeger alleen voor echte mannen. In de jaren zestig kwam er tijdens het seizoen nog wel eens iemand om. Er werd nog gereden met magnesium in de auto wat ongeveer gerant was voor brand. Ik zou wel terug willen naar de tijd van de V12. Geef mij maar een auto zonder stuurbekrachtiging en een handmatige versnellingsbak."

"Een Grand Prix rijden hoort moeilijk te zijn. Ik kan wel twee races tegelijk doen. Het hoort een fysieke uitdaging te zijn en dat is het op dit moment niet." Aldus Hamilton

Volgens meerdere fans zou een oplossing zijn om minder gebruik te gaan maken van telemetrie. Als dat weg zou vallen gaat de coureur het verschil weer uitmaken.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Dan gewoon aan het team vragen of ze voor hem een wagen willen bouwen zonder stuurbekrachtiging en met een handmatige versnellingsbak. En dan kijken hoe makkelijk het zal gaan om de rest te verslaan. Zou wel interessant kunnen zijn.

2 07-06-2019 12:49:52
cajos
Bronze Member

Die man lult uit zijn nek natuurlijk is het voor hem makkelijk als je zoveel Pk's meer hebt als de concurrentie dan hoef je alleen maar te zorgen dat je eerder bij de bocht bent als je tegenstander , heb je de vorige race wel gezien.

07-06-2019 20:54:20
bvonk
Moderator

Kon de vorige GP nou niet echt een race noemen, was meer een optocht waar het niet zo veel uitmaakt hoeveel pk's je wel of niet meer hebt. Maar ben het met je eens dat hij makkelijk praten heeft met de wagen die hij heeft.Dus daarom het idee om het hem wat moeilijker te maken wat natuurlijk nooit gaat gebeuren wat iedereen zal en moet ook dezelfde regels/eisen gebruiken.

07-06-2019 21:48:10
;