Menu
© Ferrari
Nieuws

Binotto: "Mercedes blijft favoriet"

9 reacties | 2370x gelezen
31-05-2019 09:08

ewald | Het vertrouwen bij de teambaas van Ferrari, Matia Binotto, is op dit moment ver te zoeken.

Bron: Crash

Volgens hem is Mercedes ook weer de grote favoriet bij de Grand Prix van Canada. Ondanks dit zal Ferrari wel in een betere vorm verkeren dan voorheen.

Binotto geeft aan dat hij helaas geen 'magische oplossing' heeft voor de problemen die ze hebben bij Ferrari. Dit jaar hebben ze nog geen Grand Prix gewonnen. Zoals het er nu naar uit ziet zal ook de Grand Prix in Canada een zware strijd worden. "Canada is gelukkig niet de laatste race van het seizoen. We bekijken het nu per race en moeten ons verbeteren. We hebben wat programma's opgestart om ervoor te zorgen dat we de problemen aan kunnen pakken die we hebben."

"Helaas heb ik geen pasklare oplossing. We komen wel met een nieuwe setup en een nieuwe configuratie omdat het een ander circuit is. We zijn ons goed aan het voorbereiden in de simulator. Dat is het enige wat we nu kunnen doen. Het testen en voorbereiden van de setup."

"Het circuit kan in ons voordeel zijn. Ik denk dat we het in Canada beter gaan doen dan in Barcelona. Op papier heeft Mercedes nog steeds de beste en sterkste auto in het veld." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;