Menu
© Renault
Nieuws

Ricciardo baalt dat het niet lukt

4 reacties | 1742x gelezen
13-05-2019 08:31

ewald | Verleden jaar was Daniel Ricciardo regelmatig aan het vechten voor de overwinning toen hij nog voor Red Bull reed

Bron: GPToday

Met de overstap naar het fabrieksteam van Renault zit dat er de komende tijd niet meer in. Dat Max Verstappen wel een podiumplek had doet Ricciardo niet zo veel. Dat hij zelf geen goede resultaten haalt doet hem wel wat.

"Ik word hier best wel gefrustreerd van. We hebben het afgelopen weekend niet het maximale uit de auto kunnen halen. Ik ben van mening dat we ons best wel in de punten hadden kunnen rijden. We hebben het gewoon nog niet helemaal voor elkaar. We moeten gewoon beter worden."

"Dat het wel lukt voor Red Bull is natuurlijk niets nieuws. Max Verstappen werd afgelopen jaar ook derde. Dus het lag in de lijn der verwachting dat hij wederom een podiumplaats zou pakken." Aldus Ricciardo


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Contract tekenen voor 35M bij Renault en dan klagen dat het niet loopt ... Renault is en blijft het lachertje van de F1 en dat gaat dit jaar niet veranderen. Abiteboul: "In spanje komt de ommekeer". Die man kan je al lang niet serieus meer nemen. Dus Ricardo accepteer je keuze, kijk naar je bankrekening en taai eind van je contract af. Ga dan lekker andere klassen rijden. Ben je zeker goed genoeg voor maar door je eigen slechte keuze is je toekomst in de F1 beslecht. Zeker met al het nieuwe jonge bloed dat ingestroomd is. Op zich jammer. Ricardo is en blijft een geweldige coureur en mooi karakter.

0 13-05-2019 09:37:05
arts3
Bronze Member

Alonso zelfde laken en pak.Koos ook voor het grote geld,45M maar haalde geen opzienbarende resultaten bij Mclaren,vooral toen ze met een Honda motor reden.
Maar hij bereide wel de weg voor het terugvechten ven Sains naar de middenmoot
Die de 8e plats wist te behalen afgelopen race in Spanje.

0 13-05-2019 16:56:26
Geeke
Silver Member

Altijd nog beter dan tweede coureur bij RB. Iedere zichzelf respecterende coureur kiest daar niet voor, indirect geef je dan toe niet de beste te zijn. Ik kan zijn keuze wel begrijpen, Renault heeft potentie om een van de grootsten te worden, het komt er alleen nog niet uit.

1 13-05-2019 17:35:00
Speedster
Bronze Member

Welke potentie dan?? Reanault motor is al jaren onder de maat en een chassis bouwen kan renault ook niet. Klantenteams van renault zijn al jaren sneller dan de fabrieksteam zelf......ik zeg renault (of lees Abiteboul) is een lachertje.

13-05-2019 22:38:13
;