Menu
© Red Bull
Nieuws

Red Bull: "Betrouwbaarheid Honda-motor fantastisch"

3 reacties | 1800x gelezen
13-05-2019 07:39

ewald | Christian Horner is van mening dat Red Bull een serieuze bedreiging kan zijn voor Ferrari.

Bron: Formule1nieuws

De teambaas stelt dat Honda erg veel werk aan het verzetten is en dat het allemaal erg goed loopt. Mercedes is helaas nog wel buiten bereik.

"Afgelopen weekend hebben we laten zien dat we het tweede team zijn in de Formule1. We hebben het maximale uit de auto weten te halen. Onze strategie was agressief en ons tempo was hoog genoeg om de beide Ferrari's te kunnen verslaan."

"Ik denk niet dat Mercedes alle 21 races kan gaan winnen dit seizoen. Niets is natuurlijk onmogelijk maar dat zou wel een ongelooflijke prestatie zijn. De prestatie die ze nu al neergezet hebben om de laatste 5 races te winnen is al van een erg hoog niveau."

"We zijn nog altijd te spreken over de samenwerking met Honda. De betrouwbaarheid is de afgelopen jaren alleen maar beter geworden. Het is nu zelfs fantastisch. Ook het vermogen is op dit moment goed. We moeten er wel aan blijven werken. De andere teams staan natuurlijk ook niet stil." Aldus Horner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Probleem is alleen dat om Ferrari voor te blijven je 2 rijders nodig hebt die voldoende punten scoren. Charles Leclerc valt tegen en is naar mijn mening niet goed genoeg om het Ferrari moeilijk te maken. Ook zondag weer reden Vettel en Leclerc makkelijk bij hem weg. Dus zal RB vermoed ik 3e team blijven bij de constructeurs of de auto moet veel beter worden.

1 13-05-2019 08:36:59
arts3
Bronze Member

Ik neem aan dat hier Pierre Gasly bedoeld wordt.Terwijl Max Idd alles uit zijn Red Bull wet te halen kan dat van hem nog niet worden gezegd.Maar times can change!

13-05-2019 16:32:19
bvonk
Moderator

Max pakte eind vorig jaar een hele reeks met podiums en een overwinning, of Honda nu echt beter is blijft maar de vraag. Op gebied van betrouwbaarheid is het wel geweldig verbeterd en hoop dat ze het volgens jaar Mercedes echt lastig kunnen gaan maken als de samenwerking RBR Honda wat verder is ontwikkeld.

0 13-05-2019 09:16:10
;