Menu
© Pirelli
Nieuws

Hamilton: "Ik snap de frustraties van Leclerc wel"

3 reacties | 1837x gelezen
06-05-2019 12:46

ewald | Lewis Hamilton blijft het vreemd vinden dat Ferrari nog steeds een eerste en een tweede coureur blijkt te hebben.

Bron: Motorsport magazine

Dit concludeert hij uit het feit dat Charles Leclerc al meerdere keren teamorders kreeg via de boordradio tijdens verschillende Grand Prix dit jaar.

"Toen ik startte bij McLaren was er precies hetzelfde aan de hand. In de allereerste race die ik voor McLaren reed gaf ik niet zomaar toe aan de wensen van het team en ik won de race. Dat was voor mij de bevestiging dat je niet alles zomaar moet opvolgen en dat je best tegengas kan geven."

"Ik vind dat je de twee coureurs in een team hetzelfde moet behandelen en niemand mag voortrekken. Hierdoor kan je laten zien waartoe je in staat bent. Ik snap heel goed hoe Charles Leclerc zich nu voelt. Een eerste coureur aanwijzen gaat tegen alle principes in voor een topsporter." Aldus Hamilton


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Garfield
Senior Member

Hamilton is met een ding heel goed bezig. Psychologische oorlogsvoering. En dat heeft hij helemaal niet nodig. De beste auto heeft hij al. De underdog spelen kan hij en zijn team ook al als de beste. En zelf is hij toch ook al de beste.
Vettel is toch sowieso al kansloos.

0 06-05-2019 17:16:59
Geeke
Gold Member

Ik dacht voorheen dat Max ooit Vettel zou vervangen. Ik vind hem wel passen daar. Maar nu blijkt dat Leclerc sneller is dan Vettel weet ik niet of Max daar goed zou zitten, wie wordt immers eerste en tweede rijder daar. Ik ben erg nieuwsgierig naar de toekomst, welk de van de twee topteams Max als eerste rijder zal aanstellen. Bij RB zal hij op deze manier niet lang doorgaan. Maar goed, on topic, ik denk dat Hamilton en Alonso dichter bij elkaar zaten dan Leclerc en Vettel. Zodra de Italiaanse pers meer druk gaat opvoeren zullen ze misschien wel de posities wisselen, eerst zeggen dat ze vrij zijn en dan valt Vettel vanzelf door de mand.

0 06-05-2019 19:49:28
vnons
Senior Member

Hamilton blijft het vreemd vinden hmmm , volgens mij kreeg bottas vorig jaar ergens te horen dat hij Lewis er langs moest laten ?? afijn ik zal het wel mis hebben :-)

0 07-05-2019 07:22:27
;