Menu
© Red Bull
Nieuws

Wolff: "Red Bull was soms sneller dan Mercedes"

3 reacties | 4046x gelezen
30-04-2019 12:20

ewald | Mercedes wist in de eerste vier races van het seizoen zowel als eerste en tweede te finishen.

Bron: Sky sport

Een opmerkelijke prestatie. Toch vindt de teambaas Toto Wolff het nog geen goed plan om zijn team tot de snelste te noemen.

"In de laatste race waren Pierre Gasly en Max Verstappen op sommige momenten sneller dan wij waren. Het was steeds stuivertje wisselen wie de snelste was. In het begin was vooral Charles Leclerc op de medium banden die de snelste was."

Wolff heeft de wagen van Red Bull, de RB15, best wel hoog zitten. Eerder dit seizoen liet hij namelijk ook al weten dat in de race van Azerbeidzjan te zien was dat Max Verstappen de snelste op baan was met zijn medium banden. Red Bull is duidelijk aan het inlopen op Mercedes.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

KawaEd
Senior Member

Motortechnisch nog lang niet, het tweede deel van het seizoen wordt bepalend.

0 30-04-2019 12:40:53
arts3
Silver Member

Hier probeert Toto Wolff re verbloemen,dat de Mercedessen constant de de Party knop ingedrukt houden ook tijdens de race.De Fia zegt er niks van maar het is niet
eerlijk naar de rest van het veld.

0 01-05-2019 17:37:04
JanTod
Silver Member

Zo.... ik ben weer terug van weggeweest. Jawel. We zien, dat Max op de gele band extreem sneller is, dan de Ferrari's en de Mercedessen. Zonder de safetycar had hij temperatuur in zijn banden behouden en had hij met zijn opmars aan het eind van de race Seb nog kunnen bedreigen. Pierre heeft hem geholpen met zijn acties voor Leclerc, maar verprutste het met zijn uitvalbeurt. Een aandrijfas breekt niet zomaar. Dan moet je wel slordig omgaan met de auto. Ik denk, dat de conditie van Pierre nog te wensen overlaat. Als hij die de komende weken op weet te krikken, zal het in Monaco nog wel eens een kaskraker voor RB/Honda/MobilExxon kunnen worden. Max rijdt nu voor de stand in het wk. Dat is duidelijk te merken en het vertrek van Daniel heeft rust gebracht. RBgogo.

Groetsels,

Jan Tod

0 03-05-2019 10:08:48
;