Menu
© Haas F1
Nieuws

Grosjean baalt van de huidige prestatie

2 reacties | 846x gelezen
30-04-2019 11:58

ewald | Dit seizoen is tot nu toe nog niet echt het seizoen van team Haas.

Bron: Motorsport

In de eerste races kwamen ze wat moeilijk op gang en ook in de laatste Grand Prix was het niet veel soeps. Romain Grosjean baalt echt van de huidige situatie.

"Het gaat op dit moment echt slecht. Het is f***ing irritant. We wisten al op voorhand dat we het slecht gingen doen in de laatste Grand Prix. Maar als je dan in de auto zit dan geeft dat heel veel frustraties. Het bandenmanagement lijkt nergens op en we hebben weinig grip. Ik ben het vertrouwen in mijn voorbanden compleet kwijt."

"We moeten nu echt de koppen bij elkaar gaan steken en met een oplossing komen. Dit kan echt niet zo doorgaan. Naast de banden zit het vooral in de kleine dingen. Het lijkt erop dat het vooral aan mijn kant van de garage mis gaat." Aldus Grosjean


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

KawaEd
Senior Member

Zoals eerder in het begin van het jaar door mij gezegd........dump Grosjean bij Haas...het is niet alleen de auto maar het slechte presteren van Grosjean.

0 30-04-2019 12:39:37
JanTod
Silver Member

Haas had Grosjean al twee jaar geleden moeten afdanken. In precaire situaties evenals standaardsituaties neemt hij foute beslissingen en is zijn oog-hand-coördinatie gebrekkig. Hij is zijn zenuwen niet de baas, om geen sterkere uitdrukkingen te gebruiken. Daardoor stapelt hij fout op fout en kan Steiner blijven vloeken. Mag hij dan soms snel zijn met de auto, hij laat het te vaak afweten tijdens de races en de kwalificaties. E-prix is wat voor hem: daar zitten er heel wat, die net zo weinig hun zenuwen in bedwang weten te houden.

Groetsels,

Jan Tod

0 03-05-2019 10:32:43
;