Menu
© Renault
Nieuws

Abiteboul: "Het was een teleurstellend weekend"

3 reacties | 1687x gelezen
29-04-2019 11:53

ewald | Het afgelopen weekend in Azerbeidzjan was weer dramatisch voor Renault. Nico Hulkenberg finishte voor de wagens van Williams.

Bron: Formule1nieuws

Daniel Ricciardo haalde de eindstreep geeneens. Het Renault fabrieksteam staat momenteel op een zevende plaats in het constructeurkampioenschap. Dat is iets waar Abiteboul echt niet tevreden over is.

"Het is duidelijk een erg slecht weekend voor ons. Vanaf de eerste vrije training hebben we niet de snelheid gehad die we moesten hebben. Ondanks de grote aanpassingen die we gedaan hebben. Uiteindelijk kregen we het voor Daniel Ricciardo voor elkaar dat hij op een acceptbel niveau mee kan draaien. Helaas lukte dat niet voor Nico Hulkenberg"

"We hadden hoge verwachtingen voor het seizoen 2019. Helaas zijn de eerste weken teleurstellend verlopen. Als we alles op de rit krijgen dan kunnen we competitief zijn. Dat hebben we ook al een paar keer laten zien. We hopen dat we het in Europa kunnen laten zien." Aldus Abiteboul


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Ben benieuwd hoelang Renault hier nog geld in blijft pompen. Deze investering is bijna niet meer uit te leggen aan aandeelhouders. Geen resultaten en alleen maar negatieve aandacht in de media.
Ik hoop dat Renault behouden blijft voor de F1 en misschien idee om Abiteboul te vervangen. Die heeft zijn houdbaarheidsdatum ruim overschreden.

0 29-04-2019 14:03:29
RvDelft
Moderator

Ik hoorde dat Arbiteboul gezegd zou hebben dat 'alles opgelost is in Spanje'. Ben benieuwd. Dit is wel het tegenovergestelde.

0 30-04-2019 11:02:09
JanTod
Silver Member

De Hulk heeft zijn beste tijd een beetje gehad, denk ik en Danny heeft grote moeite om zich geborgen te voelen bij Renault. Die moet een beetje gepamperd worden, om boven zichzelf uit te groeien. Hij is heel onzeker aan het jaar begonnen, door de favorietenrol, die hij als GP-winnaar op zich gelegd kreeg met alle persverplichtingen, in Melbourne. Abiteboul heeft teveel Afrikaans bloed. Dat werkt niet bij de Aussie.

Groetsels,

Jan Tod

0 03-05-2019 10:52:34
;