Menu
© Ferrari
Nieuws

Updates voor Ferrari in Baku

2 reacties | 1858x gelezen
24-04-2019 11:48

ewald | Ferrari zal een paar updates uitvoeren op de SF90 voor de race van Azerbeidzjan.

Bron: Ferrari

De teambaas van Ferrari, Mattia Binotto, benadrukt nogmaals dat hij niet tevreden is over de huidige prestaties van zijn team. Ze moeten echt stappen vooruit gaan maken.

"We komen met een aantal updates voor de Grand Prix in Baku. Dit is in het kader van de ontwikkeling van de SF90. De aankomende Grand Prix is een belangrijk meet-moment voor ons. De eerste drie Grand Prix gingen niet zoals we graag wilden."

"De voorbereidingen zijn in ieder geval goed. We hebben alle data geanalyseerd en hierdoor weten we wat we moeten verbeteren. We zijn ook druk in de weer om de setup van de wagen aan te passen aan het circuit zodat die nog beter kan performen." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Silver Member

Deze tekst kan je tien keer plaatsen, maar dan alleen met een andere teamnaam en een andere bijbehorende teambaas erboven. Het zou pas nieuws zijn als een teambaas zegt: Wij nemen geen updates mee, we zijn tevreden zoals het is. Dit is trouwens geen kritiek op de schrijver van dit stuk, absoluut niet. Maar ik vind dat meneer Binotti ofwel iets zinvols moet vertellen wat wel nieuws is of anders z'n mond moet houden. Hij zou bijvoorbeeld iets kunnen vertellen welke updates hij meeneemt en wat nij daarvan verwacht. Neem dan een voorbeeld aan Honda die in Baku de spec 2 motor introduceert en daar in een persverklaring over zegt : "De grootste voordelen van spec 2 zijn de verbeterde kwaliteit en levensduur en betere betrouwbaarheid. Ook is er iets meer vermogen.”. (bron: Verstappen .nl)

1 24-04-2019 17:19:22
Geeke
Gold Member

Nou ja ook als ze deze info specificeren, het resultaat maakt zelden een verschil in de verhoudingen. Ze zitten immers allemaal niet stil.

25-04-2019 15:48:11
;