Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff verbaasd: "Ferrari kon het niet bijhouden"

2 reacties | 1872x gelezen
15-04-2019 10:34

ewald | De teambaas van Mercedes, Toto Wolff, zag zijn team voor de derde keer op rij een succes boeken dit jaar.

Bron: Racefans

Dat was voor de laatste Grand Prix tegen alle verwachtingen in. Het verbaasde hem dat Ferrari het afgelopen weekend niet veel sterker was.

"Gezien de snelheid van Ferrari op het rechte stuk had ik dit zeker niet verwacht. Ik had verwacht dat ze ons met name met DRS makkelijk in zouden halen. Maar het was gelukkig andersom. Ze hadden moeite om vandaag dan ook maar in de buurt te komen."

"Het lijkt erop dat ze veel compromissen sluiten voor de race. Ik weet namelijk zeker dat de snelheid op het rechte stukken bij Ferrari tijdens de kwalificatie vele malen hoger is dan in de race. Dat is dan wel vreemd."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Nafta
Senior Member

Lijkt me voor Max, mits RB niet het benodigde doet hem elke race op het podium te krijgen de beste optie heeft naar mercedes te gaan. En hoop, maar das persoonlijk, die vervelende gast, na opnieuw met de beste auto het kampioenschap binnenhaalt...nu eindelijk eens opzout. Als het zo doorgaat staat Max na de volgende race gewoon op plek 5 qua punten. Ik misgun mercedes het niet...ze bouwen gewoon goede auto's telkens...alleen die coureur die erin zit met de veren in z'n kont...

1 15-04-2019 12:33:20
Geeke
Gold Member

Hamilton is sympathiek en een zeer goede coureur, die plek krijg je niet zomaar.

15-04-2019 14:07:46
;