Menu
© Pirelli
Nieuws

Vettel en Leclerc kijken uit naar race in Shanghai

9 reacties | 2193x gelezen
10-04-2019 07:43

ewald | Tijdens de Grand Prix van China hopen Sebastian Vettel en Charles LeClerc, de beide Ferrari coureurs, in te kunnen lopen op Mercedes.

Bron: Motorsport

Mattia Binotto is trouwens van mening dat het wel heel bijzonder zou zijn als ze de duizendste Formule1-race zouden kunnen winnen.

Het lijkt Ferrari niet echt mee te zitten in 2019. Dat na een sterke start tijdens de winterstop. Sebastian Vettel wil het eigenlijk niet meer hebben over zijn dramatische race van Bahrein en kijkt dan ook alleen maar voorruit. "Als je gaat kijken in het verleden dan heb ik goede races gereden in Shanhai. Het is wel één van de moeilijkste banen van het seizoen. Maar ik heb er meer dan eens voor de overwinning gereden. Om hier te winnen moet je competitief blijven en zuinig zijn met brandstof."

Charles Leclerc, zijn teamgenoot, kijkt ook uit naar het komende weekend. "Het is een circuit met heel veel bochten in vergelijking met andere de andere circuits waar we op rijden. Dat vind ik wel prettig. Het is even afwachten wat het weer gaat doen maar ik denk dat het een leuke race gaat worden "


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;