Menu
© Mercedes
Nieuws

Brawn waarschuwt Mercedes voor Ferrari

1 reactie | 1494x gelezen
08-04-2019 08:12

ewald | De technisch directeur van de formule1, Ross Brawn, waarschuwt Mercedes.

Bron: Speedweek

Tijdens het tweede Grand Prix weekend was Ferrari aanzienlijk sneller dan het team van Toto Wolff. Ik hoop dat dit een wake-up call is voor Mercedes.

"Als je de eerste twee races van het seizoen op de eerste en tweede plek eindigt zou je enorm tevreden moeten zijn." Toto Wolff erkende dat Mellbourne heel anders was dan de race in Bahrein. Als Charles Leclerc niet in de problemen was gekomen in Bahrein had Hamilton hem niet in kunnen halen. Dat geldt ook voor Bottas. Die kan hierdoor zijn eerste plek in het kampioenschap verdedigen.

"Het team van Mercedes is zich bewust van de situatie van dit moment. Ze weten als geen ander dat ze moeten concurreren tegen een zeer competitief Ferrari-team. Sinds 2014 winnen ze zo ongeveer alles. Ik hoop dat Bahrein ze wakker geschut heeft en ze doen beseffen dat ze niet achterover kunnen gaan zitten." Aldus Brawn


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Silver Member

Lijkt me dat ze al wisten dat ze niet achterover kunnen leunen. Daarbij denk ik dat Ferrari meer risico's neemt dit jaar, resultaat hebben we gezien. Wel kunnen ze van geluk spreken dat ze Leclerc binnen hebben gehaald. Niet dat het zo'n enorme supercoereur is maar omdat Vettel de plank misslaat als het een beetje tegenzit. Kimi rijdt niet meer zo enthousiast, goed dat ze er iemand met meer motivatie bij hebben gehaald. Als RB niet veel verbeterd zie ik Vettel nog plaats maken voor Max, dan kan Mercedes zich echt pas zorgen maken.

0 09-04-2019 10:13:22
;