Menu
© Williams
Nieuws

Testdagen Russell verliepen goed

9 reacties | 2079x gelezen
05-04-2019 09:06

ewald | George Russell heeft tijdens de testdagen in Bahrein de kans van Mercedes gekregen om plaats te nemen in de W10.

Bron: Motorsport

Russel heeft op de tweede en de laatste testdag in Bahrein in het stoeltje gezeten in de Mercedes. Op de laatste dag was hij het snelst van iedereen. Hij zette een tijd neer van 1.29.029.

Vooral de hoofdengineer van het circuit, Andrew Shovlin was aangenaam verrast door Russell. "Het was een goede ervaring om George Russell in de auto te hebben. De manier hoe hij de test benaderde en ons informatie gaf over de auto was zeer professioneel. Het leek erop dat hij al meerdere seizoenen reed en net pas twee races."

"Helaas ging het testen niet helemaal zoals ik zou willen. Tijdens de lunch werd er een water-lek geconstateerd. Het repareren hiervan koste veel meer tijd als we zouden willen. Hierdoor hebben we niet alle testen kunnen afronden. Wel hebben we alle onderdelen kunnen uitproberen die we in de volgende races gaan gebruiken. Ook hebben we heel veel informatie over de auto en de banden kunnen vergaren." Aldus Russell


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;