Menu
© Renault
Nieuws

Hulkenberg: "Schuldige aanwijzen heeft geen zin"

9 reacties | 2480x gelezen
04-04-2019 08:31

ewald | Het was voor Renault niet een heel fijn raceweekend tijdens de Grand Prix van Bahrein.

Bron: Motorsport

De beide rijders, Daniel Ricciardo en Nico Hulkenberg, vielen uit. Dat was wel even een teleurstelling. Nico Hulkenberg wil op dit moment nog geen schuldige aanwijzen voor de problemen die er lijken te zijn.

Waarschijnlijk zijn de uitvalbeurten te wijten aan de motoren die uit de eigen Renault fabriek komt. Daniel Ricciardo was op het gegeven moment er van overtuigd dat het een elektronisch probleem was en durfde zelf zijn stuur niet meer terug te plaatsen. Hij was bang dat hij geëlektrocuteerd zou worden.

"Dit is weer een moment dat je beseft dat de Formule1 een teamsport is. Het hele team is er kapot van. vooral de motorafdeling in Viry. Het heeft geen zin om een schuldige aan te wijzen. Het is nu heel belangrijk dat we elkaar helpen door te blijven samenwerken."

"Het leek in de race goed te gaan. We zaten in het middenveld en op weg naar een punten-finish. Het tea Haas is soms wat sneller. Maar we zijn niet ver van de top verwijderd. Het een en ander is ook afhankelijk van het circuit. Zoals we nu hebben gezien met McLaren en Alfa Romeo zit het veld dicht bij elkaar." Aldus Hulkenberg


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;