Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Bahrein wordt onvoorspelbaar"

9 reacties | 3206x gelezen
27-03-2019 08:48

ewald | Naast de andere coureurs kijkt ook Max Verstappen uit naar de Grand Prix van Bahrein.

Bron: Red Bull

Hij denkt dat het een redelijk onvoorspelbaar weekend gaat worden. Hij denkt niet dat Red Bull na de nachtrace in Bahrein een idee heeft waar ze staan ten opzichte van Ferrari en Mercedes.

"Ik kan erg genieten van het circuit van Bahrein. Vooral de overgang van dag naar nacht. Dat is een uitdaging voor wat betreft de balans van de auto. Dat zorgt ervoor dat het een interessant weekend gaat worden."

"De omstandigheden op de baan veranderen constant. Dit komt doordat de baan in de woestijn ligt en dat er weinig gebruik van gemaakt wordt. We moeten als het waren eerst de baan schoon rijden."

"Je weet dis nooit precies waar je staat als je begint aan de kwalificatie. Het voorbereiden op deze race is dus verre van ideaal door de constant veranderende omstandigheden."

"Dat we met een podiumplek zijn begonnen in Australië is alleen maar positief. Echter moeten we ons hier niet door laten leiden. Zelfs na de race in Bahrein is er nog geen duidelijkheid waar we nu staan. Ik denk dat we pas na de Grand Prix van China hier meer duidelijk in hebben." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;