Menu
© Ferrari
Nieuws

Sebastian Vettel: "We komen sterk terug"

9 reacties | 3763x gelezen
24-03-2019 10:20

ewald | Sebastian Vettel had een matige start van het seizoen.

Bron: Formule1nieuws

Echter verwacht Sebastian Vettel dat het beter gaat worden tijdens de rest van het seizoen. Hij weet dat hij en het team van Ferrari de kracht hebben om terug te komen.

In de wintertests leek het erop dat Ferrari de beste auto van het grid had. Helaas konden ze dit niet laten zien in de race van Melbourne. Hier eindigde Sebastian Vettel als vierde op bijna een minuut afstand. Zij teamgenoot Charles Leclerc eindige als vijfde. De kwalificatie was ook niet over naar huis te schrijven.

Wat er precies verkeerd is gegaan tijdens het weekend weten ze nog niet bij Ferrari. Er gaan meerdere verklaringen rond wat er aan de hand zou zijn alleen is er nog niets vanuit Ferrari zelf gekomen hier omtrent.

"In principe hebben we alles om een goede prestatie neer te kunnen zetten. De auto is gewoon goed en dat weten we. Waarom we het afgelopen weekend niet zo competitief waren is nog onduidelijk. Het lijkt wel het omgekeerde van verleden jaar. Toen hadden we problemen met de auto in de wintertest. Nu hebben we dat probleem getackeld en hebben we problemen in de eerste race." Aldus Vettel


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;