Menu
© Red Bull
Nieuws

Honda: "Gat naar andere teams nog groot"

9 reacties | 4922x gelezen
19-03-2019 09:43

ewald | In Australië maakte Honda een betrouwbare en snelle indruk.

Bron: Motorsport

Volgens technisch directeur van Honda, Toyoharu Tanabe, is er wel nog erg veel werk te verzetten voordat ze bij Honda voor de volle 100% tevreden zijn.

"Het was goed om te zien dat Verstappen een hele sterke race heeft gereden. Echter moeten we blijven ontwikkelen. Mercedes en Ferrari hebben op dit moment nog altijd een voorsprong. We hebben de data bekeken van de tests in Barcelona en de die van Melbourne. Helaas zien we opnieuw dat er nog een gat is met de andere topteams. Een plek op het podium is natuurlijk fantastisch maar veranderd vooralsnog niets aan onze doelen."

"We moeten niet te snel conclusies gaan trekken uit het feit dat we Ferrari in Melbourne verslagen hebben. In de wintertests waren ze erg sterk. Die prestaties moeten we zeker niet vergeten. Het is afhankelijk van vele factoren. De rijder, de karakteristieken van de auto en de lay-out van het circuit. Het is erg moeilijk om te zeggen waar we nu staan qua prestaties. Op het ene circuit kan het weer anders zijn dan op het andere circuit. Maar tot nu toe zijn we blij met het reultaat." Aldus Tanabe


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;