Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff maakt zich zorgen over eerste Grand Prix

13 reacties | 2564x gelezen
14-03-2019 10:44

ewald | Het seizoen begint aanstaand weekend maar de teambaas van Mercedes, Toto Wolff, is nu al bezig om excuses te vinden voor als ze niet presteren.

Bron: Formule1nieuws

Wolff heeft aangegeven dat er tijdens de wintertest in Barcelona problemen waren met de balans van de auto. Hij zegt tevens dat het erop lijkt dat de concurrent Ferrari sterker voor de dag gaat komen in de Grand Prix van Australië.

"Terugkijken op de testweken in Barcelona lijkt het erop dat ons een lastig gevecht wacht. We zijn als team dan ook niet tevreden met de resultaten welke we daar behaald hebben. Het was wel zo da er de laatste dag een snelle ronde hadden. Daar staat dan wel tegenover dat onze longruns niet goed waren."

"Het probleem ligt aan de stabiliteit van de auto. Dit is gewoon niet genoeg. We hebben in de ene bocht te maken van onderstuur en in de ander bocht van overstuur. Hierdoor leveren we vooral in bij de langzame bochten. Dat is goed te merken bij de laatste chicane in Barcelona. Om deze problemen in Australië de baas te zijn moeten we een beter beeld gaan krijgen van de auto." Aldus Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;