Menu
© Red Bull
Nieuws

Historisch Launch Event: Max stelt zich voor aan het publiek

1 reactie | 1538x gelezen
13-03-2019 08:38

ewald | Nog maar een paar dagen Wij hebben al extra ruimte vrij gemaakt in de koeling.

Bron: Liberty Media

De voorraadkast is aangevuld en hebben vrouwlief suggesties gegeven voor vriendinnenuitjes.

Niets dat ons nog kan storen: die bank is sowieso bezet vanaf 15-17 maart. Dit weekend staat in het teken van het nieuwe Formule 1-seizoen in Melbourne. De eerste vrije training kan je in de nacht van donderdag op vrijdag vanaf 02:00 uur live zien.

Op zondag om 06:10 uur start de wedstrijd. Gaaf dit jaar: de Formule 1 organiseert in aanloop naar de start een openbaar event met muzikale omlijsting op Federation Square in Melbourne.

Dit is voor het eerst in de geschiedenis van de F1 dat iets dergelijks georganiseerd wordt. Op het Square zal Max Verstappen en zijn team in een relaxte setting aanwezig zijn. Ook komen alle andere coureurs en teambazen en enkele racelegendes samen om de aftrap te geven van het raceseizoen. Dit event is woensdag vanaf 07:10 live op TV te zien, maar wat zouden we daar graag live tussen staan!


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Silver Member

jij bent wel hard om je vrouw om 6 in de ochtend de deur uit te sturen :) Ik woon op de Canarische Eilanden en moet zelfs een uur vroeger op.. maar het weerhoudt me niet, ik heb er zin in! Ik geloof dat het een spannend seizoen gaat worden. Ik wens iedereen veel spanning toe, laten we er een mooi seizoen van maken. (En beschaafd, geen haat, geen gescheld)

0 13-03-2019 09:02:32
;