Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner: "Max is de toekomst"

2 reacties | 1458x gelezen
12-03-2019 08:14

ewald | Aankomend weekend start eindelijk het Formule1-seizoen van 2019.

Bron: Daily mail

Christian Horner weet zeker dat Max Verstappen de strijd aangaat met zijn concurrenten en dat hij een goede kans maakt. Horner zou op dit moment Max Verstappen dan ook niet in willen ruilen voor bijvoorbeeld Lewis Hamilton.

Verstappen doet, volgens Horner, niet onder voor Hamilton. Het voordeel van Verstappen is dat hij een stuk jonger is. "Max inwisselen voor Lewis is voor mij zeker geen optie. Max is de toekomst. Met zijn 21 jaar kan hij zich nog enorm ontwikkelen. Zowel hij als Lewis zijn geweldige coureurs."

Horner ziet Hamilton en Verstappen als gelijke. Lewis is één van de beste rijders ook. Max moet nu gaan strijden voor het kampioenschap. Hij heeft al een aantal Grand Prix op zijn naam staan. Het belooft voor Red Bull een spannend jaar te gaan worden. Er wordt na de overstap op een andere motorleverancier veel van ze verwacht.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

mee eens... Max is volgens mijn ook de toekomst en hij kan iets meer dan een andere rijder, maar zou me echt verbazen als hij in 2019 mee zou kunnen strijden.
ik vertrouw dit Honda motor voor geen meter al geeft hij de wintertest goed doorkomen op betrouwbaarheid.
Max geeft net zoals iedere wereldkampion een goede motor nodig en ik hoop dat het met Honda is, maar ik heb mijn twijfels.

1 12-03-2019 09:55:24
RuudK
Silver Member

Leg eens uit waarom je de Honda motor niet vertrouwd? Of Renault zo'n betrouwbare partner is gebleken. Nu hebben ze in elk geval een motor die het gelijk doet als hij geleverd word en waar geen tweedehands onderdelen in zitten.
Is allemaal koffiedik kijken natuurlijk maar denk dat Honda en Red Bull op de goede weg zijn. Of het dit jaar al gaat lukken is de vraag maar volgend seizoen maken ze een goede kans vermoed ik.

12-03-2019 09:57:30
;