Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Tost: "Beste Line-up ooit"

2 reacties | 1857x gelezen
11-03-2019 09:14

ewald | Frans Tost is op dit moment meer dan blij met de kwaliteit van de coureurs bij Red Bull en Toro Rosso.

Bron: Formul1

Tost, teambaas van Toro Rosso, hield zijn hart vast toen hij zag dat er coureur vertrokken en bij kwamen. Maar uiteindelijk is hij erg tevreden met de huidige stand van zaken.

Tijdens de race-show van Toro Rosso en Red Bull in Japan is tost aanwezig en daar laat hij zich positief uit over de huidige coureurs. Daniil Kvyat en Alexander Albon zijn nieuw ten opzichte van het afgelopen jaar. Daar ben ik wel blij mee. "Ik ben van mening dat we nog nooit zulke sterke teams hebben gehad. Ik denk dat we nu de snelste samenstelling hebben ooit. Ook als ik kijk naar de ervarenheid zitten we goed."

"Max Verstappen is één van de beste coureurs. Hij kan races winnen en is zeker ook in voor de titel. Alles valt of staat met de auto welke hij krijgt. Pierre Gasly heeft ook veel talent en zal het Max wel eens moeilijk kunnen maken. Kortom het ziet er rooskleurig uit voor Red Bull." Aldus Tost


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Gallardo
Hoofdredacteur

Albon kan nog wel eens uitgroeien tot een toppertje. Kvyat heb ik geen vertrouwen in. Ik vraag mij ook echt af of hij het seizoen zal gaan afmaken bij Toro Rosso.

0 11-03-2019 12:42:38
RvDelft
Moderator

'Nog nooit zulke sterke teams'?
Aparte uitspraak. Dus Kvyat is binnen een jaar opeens intens gegroeid want hij heeft zoveel geraced? Enn daarnaast is Gasley nu al beter dan Ricciardo?
lijkt mij erg sterk dat op dit moment ze de beste line-up ooit hadden. Misschien over een jaar of wat. Maar nu... Ik denk het toch van niet.

0 11-03-2019 14:32:51
;