Menu
© Formule1nieuws.nl
Nieuws

Formule1nieuws.nl zoekt hulp beheer Grand Prix Manager 2019

9 reacties | 2322x gelezen
02-03-2019 21:00

bvonk | Ook dit jaar kun je op onze site weer meedoen met ons Grand Prix Manager spel. Om het dit jaar goed te doen zoeken wij nog wel naar iemand die ons team kan versterken.

Bron: Formule1nieuws.nl

De coureurs, team en kalender voor het 2019 seizoen zijn al verwerkt in ons systeem. Wat nog moet gebeuren is de weging, dat is hoeveel punten een bepaalde gekozen coureur of team kan opbrengen na een race. Dit moet ook na elke race worden bijgewerkt omdat nooit helemaal te voorspellen is hoe goed of slecht een coureur of team het gedurende een seizoen het gaat doen. Het is eenvoudig te doen via onze site maar moet wel zo snel mogelijk gebeuren na de race van een GP.

Omdat wij wat meer aandacht voor ons mooie spel willen is er dit jaar ook weer een prijs te winnen. Het is een klein prijsje, wat precies weten wij ook nog niet maar hopen daar volgende week meer over te kunnen vertellen.

Als lid van ons team kun je ook zelf nieuws inzenden tegen een kleine vergoeding per nieuwsbericht. Het bijwerken van de Grand Prix Manager is vrijwillig en mocht het een keer niet lukken door bijvoorbeeld een vakantie dan is er altijd wel iemand binnen ons team die het kan overnemen.

Wil je ons team hierbij helpen of heb je een vraag, plaats hieronder een reactie, stuur een PM naar bvonk of naar ewald.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;