Menu
© Pirelli
Nieuws

Verstappen: "In Melbourne zien we pas hoe goed de auto is."

10 reacties | 3239x gelezen
19-02-2019 07:54

ewald | Voor Max Verstappen is het Formule1-seizoen echt van start gegaan tijdens de eerste dag van de wintertests in Barcelona.

Bron: Formule1nieuws

Max Verstappen heeft alle tijd gehad om kennis te maken met de nieuwe Honda-motor. Hij heeft 128 ronden kunnen rijden en wist een vierde tijd te noteren.

Max Verstappen zette een tijd neer van 1:19.426. Hij kwam 1,3 seconden tekort op de Sebastian Vettel die de snelste was op de eerste testdag. Na de sessies heeft Max nog met de verzamelde pers gesproken in Barcelona. Hij heeft gezegd dat hij nog niet weet waar hij aan toe is dit seizoen. Hij vindt het lastig om aan te geven waar ze nu staan in vergelijking met de concurrentie.

"He is moeilijk om hier wat over te zeggen. Niemand rijdt nog voluit. We zijn allemaal gewoon bezig met het rijden van de ronden. We zijn nog druk bezig met de auto om te kijken of alles klopt en of er nog iets verbeterd kan worden. Pas in Melbourne zien we wel hoe goed de auto is."

"Ik keek er erg naar uit om weer in de auto te mogen zitten. Het is een hele nieuwe start met de motorleverancier en ik ben erg benieuwd naar hoe de samenwerking zal gaan. De dag is goed verlopen en ik ben blij. Het is natuurlijk pas de eerste dag dus we kunnen er nog niet veel over de resultaten zeggen." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;