Menu
© Pirelli
Nieuws

Presentatie Williams op 11 februari

9 reacties | 2906x gelezen
08-02-2019 08:48

ewald | Team Williams was het laatste team wat nog uitsluitsel moest geven over de datum waarop de auto aan de wereld getoond wordt.

Bron: Williams

De Britse renstal heeft nu als datum 11 februari geprikt. Op die dag zal de nieuwe wagen in de waarschijnlijk nieuwe kleurstelling gepresenteerd worden.

Gisteren werd door Haas F1 als eerste team een voorproefje gegeven op de wagen van 2019. Ook team Haas F1 presenteerde een volledige nieuwe kleurstelling. Het vermoeden is er dat op 11 februari ook team Williams een nieuwe kleurstelling laat zien. Het afgelopen jaar heeft team Williams titelsponsor Martini. Deze sponsor heeft ervoor bij gedragen dat de afgelopen vijf seizoenen de wagen een witte kleurstelling met blauwe en rode banen had. Dat waren de kleuren in het logo van Martini.

Op 11 februari gaat team Williams de kleurstelling presenteren voor het seizoen 2019. Of de nieuwe wagen ook die dag gepresenteerd gaat worden is wat onduidelijk. Hoogstwaarschijnlijk wordt de nieuwe wagen pas op de eerste testdag in Barcelona compleet getoond.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;