Menu
© Red Bull
Nieuws

Hamilton bang voor Verstappen

2 reacties | 2012x gelezen
04-02-2019 07:38

ewald | Tijdens de Formule1-races vraagt Lewis Hamilton regelmatig hoe zijn positie is ten opzichte tot die van Max Verstappen.

Bron: Formule 1

Volgens Formule1 analist Tom Coronel is dat een teken dat Max Verstappen in het hoofd zit van de vijfvoudige wereldkampioen.

In het tijdschrift Formule 1 bespreekt Tom Coronel de verrichtingen van Max Verstappen samen met onder andere Michel Mol. Die vond het vooral opvallend dat Max Verstappen bijna de derde plaats wist te behalen in het kampioenschap afgelopen seizoen. "Dat hield in dat hij dus een Mercedes de baas was en bijna een Ferrari. Max Verstappen werd in 2018 vierde met 249 punten. Kimi Raikkonen werd derde met 251 punten en Vallteri Bottas vijfde met 247 punten."

We zagen dat Max Verstappen in de tweede helft van het seizoen bijna iedere race op het podium stond. Dat is iets waarmee hij angst in zou boezemen bij Hamilton.

"In de tweede seizoenshelft heeft hij bijna elke race op het podium gestaan. Dat kan toch niet in die auto? Het zegt genoeg dat Hamilton in een race alleen over de radio vraagt waar Verstappen zich bevindt, ook al zitten er nog concurrenten tussen. Dan weet je voor wie hij bang is." Aldus Coronel


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Silver Member

Aldus clown Coronel, pfff wat een kort door de bocht analyse, ik ben blij dat ik geen Ziggo kijk, teveel met de oranje bril gekeken. Daar zit een presentator die nul te maken heeft met F1, Doornbos gaat nog wel en Mol moet nodig met pensioen, die maakte jaren geleden al tig fouten per race.

1 04-02-2019 11:22:15
crasher
Silver Member

Feit is wel dat alles wat hier genoemd is wel waar is.
Maar ja, ieder zijn mening.

07-02-2019 21:52:50
;