Menu
© Sky Sports
Nieuws

Rosberg: "Hoop dat Red Bull in de top mee gaat draaien"

9 reacties | 3086x gelezen
30-01-2019 07:32

ewald | Nico Rosberg zou graag zien dat er dit jaar een titelstrijd komt waarin drie teams vechten om het kampioenschap.

Bron: Sky sport

Rosberg denkt dat Red Bul met de Honda motor aankomend seizoen het gat wel eens dicht kan gaan rijden naar de topteams Ferrari en Mercedes.

"De afgelopen tijd was Mercedes de beste. We zou willen zien dat het spannender wordt en dat de beslissing op het allerlaatste moment valt. Het zou heel gaaf zijn als we Red Bull ook vooraan zien rijden en er een gevecht van minstens drie teams van gaat maken."

"Het wordt wel eens tijd dat de kaarten anders geschut gaan worden aan de voorkant van het veld. Het is tijd dat er eens nieuwe gevechten gaan ontstaan in de top. Het is niet perse tijd voor verandering, maar het mag wel spannender."

Bij Ferrari is er al veel veranderd het komende seizoen. De teambaas Arrivabene is vervangen door Mattia Binotto. Daarnaast komt Charles Leclerc in het stoeltje te zitten naast Sebastian Vettel. Dat zou wel eens het verschil uit kunnen gaan maken in de top van het klassement. Het zou heel erg positief uit kunnen pakken maar het zou ook wel eens averechts kunnen werken. Ik denk dat het geweldig is om te gaan zien elke ontwikkelingen het gaat brengen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;