Menu
© FOM
Nieuws

Liberty Media wil Formule1 alweer verkopen

1 reactie | 2650x gelezen
29-01-2019 07:31

ewald | Er is verrassend nieuws online gezet.

Bron: JohnWallstreet.com

Op de website van johnwallstreet.com staat dat Liberty Media overweegt om de Formule1, die ze twee jaar geleden overnamen, te gaan verkopen.

De redenen dat Liberty Media de overweging maakt komt doordat ze er niet in geslaagd zijn om meer races toe te voegen. Het is ook niet gelukt om jongere fans te trekken. Tevens zouden de digitale opbrengsten tegen vallen. Er zijn geruchten dat Bernie Ecclestone de Formule1 weer terug zou kopen.

De directie van de Formule1 heeft meerdere keren aangegeven dat ze bezig zijn met de lange termijn. Ze lijken nu in te zien dat erg lastig is om de sport op een korte termijn te veranderen. Het blijft dan ook een gerucht waar niet te veel waarde aan gehangen moet worden.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Silver Member

Op de website van johnwallstreet staat niet dat Liberty Media overweegt om de Formule 1 te verkopen, maar dat ze de mogelijkheid om op termijn de formule 1 te verkopen verkennen. Als je een fatsoenlijke businesscase wilt maken hoort die verkenning er zeker bij. Het bewijst alleen maar dat ze zakelijk gezien zorgvuldig bezig zijn. En wat de journalistiek betreft: het is verkeerd om uit zo'n lange termijn verkenning voor een businesscase één aspect te pakken en die als "nieuws" te brengen. Dus gewoon voor kennisgeving aannemen.

0 29-01-2019 08:50:40
;