Menu
© Pirelli
Nieuws

Auto McLaren blijft oranje

2 reacties | 2341x gelezen
24-01-2019 08:28

ewald | McLaren zal het aankomende seizoen wederom in een oranje wagen gaan rijden.

Bron: McLaren

Afgelopen seizoen veranderde de kleur van de auto van McLaren naar 'papaja-livery'. Dat was niet voor het eerst dat ze deze kleur gebruikte. Ook in 1968 reden ze met een wagen in de Formule1 met deze kleur.

De nieuwe McLaren coureur Carlos Sainz melde na een bezoek aan de fabriek per ongeluk op zijn sociaal media account dat de kleur van 2019 voor McLaren 'papaja' zal zijn. Net zoals het vorig jaar het geval was. McLaren heeft dit bericht nu officieel bevestigd.

Afgelopen jaar meldde McLaren dat het was teruggekeerd naar de Oranje kleur vanwege het verleden. "De auto wordt gemaakt met een sterke focus naar de toekomst. De kleuren vormen de eigen identiteit van McLaren die synoniem zijn geweest met succes."

Het afgelopen seizoen was wisselvallig. De start met de nieuwe Renault motor was vrij sterk. Verder in het seizoen werden de verkeerde richtingen genomen en ging het steeds minder goed. Uiteindelijk werd McLaren zesde in het constructeurs-kampioenschap.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Petertje
Junior Member

Saai...Maar ja McLaren blijft me dan ook in het hart met de Marlboro en en West kleuren...

0 25-01-2019 09:26:52
dickyduks
Silver Member

ach ja het went van zelf wel als je paar jaar in deze kleur blijft rijden, moet wel bekenen dat de andere kleur stellingen van mclaren mooier zijn .

0 27-01-2019 13:04:41
;