Menu
© Pirelli
Nieuws

Williams: "Oplossing problemen gevonden"

10 reacties | 3595x gelezen
18-12-2018 08:41

ewald | Paddy Lowe, technisch directeur van team Williams, heeft toegegeven dat 2018 een zwaar jaar is geweest voor het team.

Bron: Speedweek

Hij weet zeker dat het volgend jaar beter zal gaan. Het lijkt erop dat ze een oplossing gevonden hebben voor de problemen die ze hadden. Het seizoen 2018 werd afgesloten met slechts zeven punten in het klassement. De coureurs de hier verantwoordelijk voor waren, Sergey Sirotkin en Lance Stroll worden in 2019 vervangen door Robert Kubica en George Russell.

"Het is goed dat team Williams het probleem onderkend heeft en er hard aan werkt om het op te lossen."

"Het blijft koffiedik kijken dus het is moeilijk om een uitspraak te doen. Maar ik weet zeker dat we het beter gaan doen volgende jaar. We hebben het nu allemaal beter op de rit staan."

"We zijn al een tijdje niet goed bezig. Onze laatste overwinning stamt uit 2012 daarvoor was het in 2004. Dat is beide een lange tijd geleden. Mijn conclusie hieruit is dan ook dat onze prestaties al jaren onder de maat zou zijn. De laatste tijd is de organisatie van Williams veel te statisch geweest. We hebben juist verandering nodig in deze organisatie." Aldus Lowe


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;