Menu
© Red Bull
Nieuws

Ricciardo niet trots op zijn temperament

11 reacties | 3360x gelezen
13-12-2018 10:47

ewald | Daniel Ricciardo is blij als 2018 afgelopen is.

Bron: Red

In dit jaar is hij meerdere keren door het lint gegaan omdat er dingen niet gingen zoals hij dat graag wilde. Daniel kijkt zeker niet met plezier terug op het afgelopen seizoen. Hiervoor zijn er teveel dingen gebeurd.

Naast dat hij tweemaal zegevierde viel hij ook acht keer uit. Hierbij kregen vooral de frustraties de overhand. De problemen begonnen eigenlijk al in zijn eigen land, Australië.

"Zelf voordat het seizoen gestart was begon het al. In de training nam ik niet genoeg snelheid terug toen er een rode vlag kwam. Ik was hier zo gefrustreerd door dat er een elleboog door een deur ging."

"Na een week probeerde ik in de Grand Prix van Bahrein de boosheid om te zetten in goede energie. Zoals iedereen heeft kunnen zien was voor mij de race afgelopen na één ronde. Mijn reactie hierop was een knie door een deur."

"Mijn dieptepunt bereikte ik na de race van Austin. Toen ging er een vuist door de muur. Dat was echt het ergste moment in mijn carrière en ben ik zeker niet trots op. Ik ben blij dat ik volgend seizoen met een frisse start kan beginnen bij Renault." Aldus Ricciardo


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;