Menu
© Pirelli
Nieuws

McLaren moet gewoon beter worden

9 reacties | 1947x gelezen
09-12-2018 11:04

ewald | De afgelopen seizoenen heeft McLaren ver onder de maat gepresteerd.

Bron: Motorsport

Hiermee zijn ze dan ook niet tevreden. Het McLaren team draait al lang mee in de Formule 1. Echter rijden ze bijna altijd aan de onderkant van het klassement. Als het aan de technisch directeur Gil de Ferran ligt komt daar in 2019 verandering in.

"Als het gaat over McLaren weet iedereen het beter. Er is altijd erg veel kritiek op ons. Het lijkt erop dat alles wel mis is. Ik zie dat niet zo. Wat ik zie is dat er een heleboel talentvolle mensen bij ons rondlopen. We gaan proberen om al die mensen tot hun recht te laten komen. We gaan beginnen om de communicatie aan te pakken. Het is een grote uitdaging om alles goed op de rit te krijgen maar we gaan er vol voor."

"Het kost enorm veel energie en tijd om alles op de rit te zetten. We gaan vooruit alleen is het in kleine stapjes. Het probleem is dat we om het weekend een Grrand Prix hebben. Je kan dus niet zomaar even de boel stopzetten om aan de knoppen te draaien. Ik denk dat we volgend jaar competitiever voor de dag kunnen komen dan de afgelopen jaren." Aldus Ferran


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;