Menu
© Pirelli
Nieuws

Alonso en Brown niet eens over de ontwikkeling van McLaren

2 reacties | 1003x gelezen
04-12-2018 10:51

ewald | Fernando Alonso is van mening dat de McLaren auto sinds Spanje geen nieuwe updates meer heeft gehad.

Bron: Crash

De McLaren teambaas, Zak Brown, is het daar niet mee eens. Er zijn na die tijd nog verschillende ontwikkelingen gedaan en ook doorgevoerd.

"Bij de andere teams zie je dat ze steeds weer met nieuwe onderdelen op de auto komen. De foto's die hiervan gemaakt worden zijn het bewijs. Met uitzondering van wij is dus ieder team met updates gekomen. Sinds de Grand Prix van Spanje is er niet één upgrade meer geweest." Aldus Alonso

Brown is het daar duidelijk niet mee eens. "We weten dat we een slechte auto gebouwd hebben en dat de ontwikkelingen niet veel effect gehad hebben. De ontwikkeling hebben we doorgezet tot aan de Amerikaanse Grand Prix. De geruchten dat we niet meer ontwikkelen sinds Spanje wil ik dan ook teniet doen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

wat er ook van aan is…. MClaren is geen topteam meer en zal nog veel moeit hebben om er ooit nog 1 van te worden, mss na de nieuwe hervorming in 2021 , maar anders zie ik hen nooit nog terug te komen ondanks het enorme budget... nieuwe mensen aan de top zou al een begin zijn.

1 04-12-2018 19:20:18
bvonk
Moderator

Teambaas is vervangen, 2 van de 3 hoofdontwerpers vervangen. Die verandering aan de top is er dus eigenlijk al geweest. Maar zoals bij elk tijd zal het vooral tijd kosten om weer terug te komen aan de top.

05-12-2018 13:22:19
;