Menu
© Mercedes
Nieuws

Villeneuve: "Bottas vervangen door Ocon is een goede optie"

3 reacties | 1137x gelezen
04-12-2018 07:24

ewald | Volgens Jacques Villeneuve zou het zomaar eens kunnen dat de dagen voor Valtteri Bottas bij het team van Mercedes geteld zijn.

Bron: Sky

Eerder liet Ross Brawn, sportief directeur van de Formule 1, al weten dat hij Bottas niet lekker vond presteren bij Mercedes het afgelopen seizoen.

Bottas liet eerder al weten dat hij in 2019 iedere race wil gaan rijden alsof het zijn laatste race is. Villeneuve denkt dat het iedere race inderdaad wel eens de laatste zou kunnen zijn voor Bottas.

"Het was voor Bottas erg vernederend in Abu Dhabi met de seizoen finale. Ik denk dat Bottas komend seizoen vervangen gaat worden door Esteban Ocon. Deze heeft momenteel geen stoeltje voor 2019 en staat dus langs de zijlijn. Hij is wel de reserverijder van Mercedes en zoals het er nu naar uitziet gaat hij ook taken uitvoeren voor team WIlliams en Force India." Aldus Villeneuve


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

ik denk dat Villeneuve gelijk heeft. dit zou ook wel eens de reden kunnen zijn dat Ocon nergens anders een zitje heeft gevonden, mercedes die achter de schermen dat tegenhield zodat ze voor volgend jaar deze optie zouden hebben. Denk wl dat het niet alleen aan Bottas ligt omdat deze wissel gaat plaatsvinden. Ook Ocon zou zich nog moeten bewijzen als test7reserverijder aan het team dat hij een teamspeler is.

1 04-12-2018 09:44:17
cajos
Bronze Member

Ocon is geen teamplayer daarvoor is zijn ego veel te hoog.

04-12-2018 10:25:50
f1stevie
Silver Member

dat geeft niet met ego te maken, LH wil gewoon geen concurrentie en Bottas is de perfecte waterdager!
ik ken er trouwens met een veel grotere ego , zonder namen te noemen weet iedereen wel op wie ik het heb.

0 05-12-2018 09:52:11
;