Menu
© Force India
Nieuws

Samenwerking Perez en Ocon niet goed

3 reacties | 1148x gelezen
03-12-2018 08:09

ewald | De samenwerking tussen Sergio Perez en Esteban Ocon was verre van optimaal.

Bron: Force India

De laatste twee seizoenen lagen de heren regelmatig overhoop met elkaar. Doordat er een hevige strijd was tussen beide coureurs verloor Force India de nodige punten.

De slechte relatie tussen Ocon en Perez is begonnen in 2017 tijdens de Grand Prix in Baku. Daar raakten ze beide betrokken bij een incident in de eerste ronde. Na een vergelijkbare situatie op Spa werd er door het team besloten dat de beide coureurs niet tegen elkaar meer mochten racen. In 2018 waren er relatief weinig incidenten tussen de beide rijders. Perez vindt het niet erg dat Ocon geen deel meer uitmaakt van zijn team in 2019. Hij gaf aan dat de relatie altijd koud en kil geweest is en dat hij met vorige teamgenoten een veel betere verstandshouding had.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Losersreactie van Perez. Bovendien is hij in mijn ogen degene die de incidenten veroorzaakt heeft. De enige reden dat hij daar nog rijdt is dat hij meer sponsorgeld meebrengt dan Ocon. Jammer dat de overname hier niets in veranderd heeft.

0 03-12-2018 10:44:09
Nafta
Senior Member

Of, ik weet dat het een open deur is; misschien is Ocon een erg onplezierig mens irl.
:p

1 03-12-2018 12:28:48
Misjab
Gold Member

Ocon is inderdaad een vervelend mannetje, was hij al in zijn F3 tijd. Wel een heel getalenteerde coureur, en de meeste winnaars zijn niet de leukste mensen (behalve RIC dan). Maar buiten vervelend, staat hij ook nog eens nooit open voor kritiek, ook niet naar team toe, nooit is ok maar iets zijn fout, en dat gaat je opbreken op de lange termijn. Hij zou er goed aan doen daar snel iets aan te veranderen, zodat hij bij mercedes Bottas kan vervangen en niet Wehrlein achterna gaat (die werd ook door zijn arrogante houding weg gebonjourd, terwijl hij veel talent had). Perez is gewoon een Latino, en die worden af en toe iets te heet geblakerd. maar toch een goede coureur. Was mooi te zien hoe deze 2 2 jaar lang 90% vd tijd compleet gelijk opgingen en telkens bijna gelijk finishten.

04-12-2018 09:41:26
;