Menu
© McLaren
Nieuws

Zak Brown: "Vandoorne komt nog wel terug in de Formule 1

2 reacties | 850x gelezen
29-11-2018 08:42

ewald | Volgens Zak Brown zou het zomaar eens kunnen dat Stoffel Vandoorne in de komende jaren weer in de Formule 1 zou terugkeren.

Bron: McLaren

In Abu Dhabi reed Vandoorne voorlopig zijn laatste Formule 1 race. Aankomend seizoen gaat hij rijden in de Formule-E in het team van HWA.

"Stoffel is een geweldig talent. Zijn auto was niet zo geweldig daardoor ging het voor hem niet zo goed. We weten wel dat we hem en Fernando Alonso altijd op dezelfde manier behandeld hebben. Ook het materiaal waar ze gebruik van maakte in de afgelopen twee jaar was hetzelfde."

"Ik denk dat Vandoorne succesvol gaat zijn in de Formule-E en dat we hem wel terug gaan zien in de Formule 1. Het zou niet de eerste rijder zijn die weg gaat en later weer terug komt. Stoffel is nu eenmaal een rijder van het Formule1 kaliber." Aldus Brown


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Tuurlijk ... 21 - 0 Alonso vs Vandoorne qualifying en tijdens race heeft Stoffel ook alleen maar de achterkant mogen bewonderen van de auto van Alonso ...

0 29-11-2018 11:40:41
F1critic
Senior Member

Echt een commentaar van geen enkele waarde, Stoffel heeft niet één keer laten zien dat hij ook maar in de buurt van zijn teammaat kon blijven. Helaas is het talent van Stoffel voor de F1 onvoldoende, wellicht kan hij in andere klassen beter uit de voeten.

0 29-11-2018 13:52:21
;