Menu
© Williams
Nieuws

Claire Williams geschrokken van resultaten

2 reacties | 1612x gelezen
08-11-2018 09:17

ewald | Claire Williams is erg geschrokken van de huidige prestaties van het team.

Bron: Formula1

Ze was voor de wintertest nog erg optimistisch over de kansen voor het team Williams dit seizoen. Helaas is daar niet veel meer van over. Het team staat op dit moment helemaal onderaan in de stand om het constructeurs kampioenschap.

"Het was eigenlijk best wel een schok om dat te constateren. Mijn verwachtingen qua snelheid voor dit jaar waren veel hoger. Zowel wij als de vele fans in de wereld dachten dat we een veel snellere auto zouden hebben. Het bleek bij het testen al niet zo te zijn. Dat is wel erg jammer."

"Waar ik wel erg blij mee ben is dat het team een echt team blijkt te zijn en dat we elkaar blijven steunen. Ondanks alle tegenslagen zijn er geen interne verwijten geweest naar elkaar. Ik hoefde dus ook niet in te grijpen. Dat is meer dan prettig voor het team." Aldus Claire Williams


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Dat is de echte spirit! Een fantastisch team zonder resultaten. .Daar kan je als manager echt trots op zijn. Frank Williams heeft in zijn hele carriëre heel veel dingen erg goed gedaan, maar hij heeft één cruciale fout gemaakt. Hij had nooit zijn dochter de leiding over het team mogen geven.

0 08-11-2018 13:31:17
bvonk
Moderator

Natuurlijk fijn om een prettig team te hebben maar er moet natuurlijk wel iets gebeuren want met alleen "prettig" kom je niet verder. Om te verbeteren moet je toch echt weten wat er fout is gegaan en dat aanpakken, wat waarschijnlijk betekend mensen verantwoordelijk houden en zo nodig vervangen.

0 08-11-2018 16:11:10
;