Menu
© Williams
Nieuws

Force India dolenthousiast over Lance Stroll

2 reacties | 1104x gelezen
08-11-2018 08:12

ewald | Lance Stroll zou volgens Otmar Szafnaeur een geweldige rijder zijn voor het Force India team.

Bron: Formule1nieuws

Het is nog steeds niet officieel bekend gemaakt maar het is ook geen groot geheim meer dat Lance, de zoon van de teameigenaar Lawrence Stroll, een stoeltje krijgt naast Sergio Perez.

Ik ken hem nog niet goed. Maar wat ik zie van hem past goed in ons team en hij doet het heel goed op dit moment. Verleden jaar eindigde hij achter Felipe Massa met maar drie punten minder. Toen Sergey Sirotkin bij Williams aansloot zei iedereen dat hij snel zou zijn in de kwalificatie. Maar wat we allemaal gezien hebben is dat Lance hem verslaat in de kwalificaties. Lance is gewoon een geweldige coureur.

"Hij zal zich nog wel moeten ontwikkelen. Dat mag ook want hij is nog erg jong. We kunnen hem hierin erg goed begeleiden. We hebben al meerdere jonge rijders gehad die we op de rit gezet hebben." Aldus Szafnauer


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Mathon
Bronze Member

"hij past goed in ons team" ??
"hij doet het heel goed op dit moment" ??
"Lance is gewoon een geweldige coureur" ??

Hebben we het hier over dezelfde Lance?????

Ik vind dat Otmar het goed doet bij Force India, maar hier ligt het geslijm naar papa Lawrence wel erg dit er bovenop.

Ik snap dat je Lance niet gaat afkraken want zijn papa betaald je salaris, maar met zoveel veren in zijn reet past Lance dadelijk nog niet meer in de auto.

1 08-11-2018 12:18:58
Jan1947
Bronze Member

Begrijpelijk dat Szafnauer dit soort dingen zegt. Maar iedereen weet dat straks de feiten gaan spreken. Gewoon laten praten en geduldig wachten.

08-11-2018 13:33:05
;