Menu
© Force India
Nieuws

Force India wil derde worden volgend jaar

2 reacties | 821x gelezen
07-11-2018 08:22

ewald | De doelstelling welke Force India voor zichzelf heeft is om volgend jaar een plek in de Top3 van de Formule 1 te halen.

Bron: Globo

Eerder dit jaar stond Force India nog aan de rand van de afgrond. Gelukkig is dat nu niet meer door de hulp van Lawrence Stroll en kan er dus naar het seizoen van 2019 gekeken worden.

"Het is maar goed dat Lawrence Stroll ons geholpen heeft. Als die dat niet gedaan had dan hadden we in augustus niet meer gereden. Ik zit al meer dan 20 jaar in de Formule 1 en pas zes maanden geleden heb ik met Lawrence om de tafel gezeten. De klik was er meteen daar we beide Amerikaan zijn en we dezelfde kijk hebben op dingen en daar dan ook hetzelfde op reageren."

"We hebben de lat hoog gelegd voor 2019. We gaan knokken voor een derde plek. We hebben de mogelijkheid om volgend jaar dichterbij Ferrari en Mercedes te komen." Aldus Szafnauer


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Mathon
Bronze Member

Als ze derde zouden worden zou hoogstwaarschijnlijk komen omdat de Red Bull / Honda combinatie problemen oplevert. Als de Honda goed presteert zie ik het niet gebeuren.
Maar ik ben wel al jaren onder de indruk van hoe Force India telkens met een goede wagen op de proppen komt en die ook kan blijven doorontwikkelen ondanks dat ze een beperkt budget hebben.
Ik ga er vanuit dat ze met Lawrence Stroll meer geld tot hun beschikking hebben en dat ze echt wel dichter bij de top 3 kunnen komen.
Jammer alleen dat ze maar met één coureur gaan rijden in 2019. Dat zal hun veel punten gaan kosten voor het constructeurskampioenschap.

1 07-11-2018 15:04:05
F1Fan76
Moderator

Met de wagen zou het zomaar kunnen, maar met Lance Stroll achter het stuur gaat het lastig worden. Daar hebben ze dan echt Ocon voor nodig. Perez is natuurlijk ook niets mis mee, maar dan moet hij het wel alleen doen.

07-11-2018 15:52:14
;