Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Honda beter dan verwacht

4 reacties | 3000x gelezen
07-11-2018 08:07

ewald | Volgens de teambaas van Toro Rosso, Franz Tost, zijn de verwachtingen die Toro Rosso had over de Hondamotor dit jaar overtroffen.

Bron: Crash

Performance en de betrouwbaarheid waren beter dan verwacht. Het komende jaar gaat ook Red Bull gebruik maken van de Honda motor.

"De prestaties zijn de afgelopen tijd aanzienlijk beter geworden van de motor. Zonder dat we aan betrouwbaarheid hebben moeten inleveren. Ze hebben hiermee onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. We hadden veel meer problemen verwacht maar tot nu toe hebben ze het echt goed gedaan. We hebben weinig grote problemen op het gebied van betrouwbaarheid gehad."

"Op het gebied van performance gaat het ook steeds beter. De nieuwe specificaties liggen dicht tegen de van Ferrari en Mercedes aan. Ik denk dat dit de komende wintermaanden nog wel verder gaat verbeteren." Aldus Tost


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Mathon
Bronze Member

Ik hoop dat ze niet de schone schijn op proberen te houden. Ik ben niet echt onder de indruk van Toro Rosso Honda dit jaar, maar dat kan uiteraard ook aan de auto en de rijders liggen.
Zal in ieder geval interessant worden om begin volgend jaar te zien waar ze echt staan.

2 07-11-2018 15:05:46
bvonk
Moderator

Mee eens, in het begin van het jaar gaf Tost nog aan dat het team voor de top 4 zou gaan en dat het team een beter totaal pakket zou hebben dan McLaren. Maar voorlopig staan ze op een negende plek terwijl McLaren ondanks al de problemen op de zesde plek staat. Is de Toro Rosso wagen van dit jaar dan zo slecht?

07-11-2018 15:16:53
Jan1947
Bronze Member

@bvonk:
Daarbij moet je wel meetellen dat Torro Rosso in opdracht van Red Bull sterk meegeholpen heeft bij de ontwikkeling van de Honda motor door iedere keer grid penalties te accepteren, die op dat moment niet in het belang van het team of de rijders waren, maar die wel de ontwikkeling van de Honda motor ondersteunden. Ik hecht wat dat betreft meer waarde aan de woorden van Franz Tost en ook aan de prestaties van Gasly dan aan de koele cijfers van de uitslagen.

07-11-2018 18:31:33
Speedster
Bronze Member

Met de renault motor deed TR het ook niet veel beter. Ook het gat tussen RB en TR was toen groot. Het verschil zal hem echt in het chassis zitten. Hopelijk gebruikt TR ook hier meer de know-how van. Dan zullen zij ook meer vooraan op de grid komen(hopelijk).

0 07-11-2018 18:47:21
;