Menu
© Sauber
Nieuws

Druk Leclerc volgend jaar groot

2 reacties | 770x gelezen
05-11-2018 12:14

ewald | Charles Leclerc sluit volgend seizoen aan bij het team Ferrari.

Bron: Ferrari

Er wordt nu al een vergelijking gemaakt tussen hem en Lewis Hamilton. Volgens de top baas van Sauber, Fred Vasseur, is het niet eerlijk om die vergelijking te maken. Wat hij wel weet is dat Leclerc de druk op zijn schouders zal voelen om te gaan presteren het komende seizoen.

Voor de Italiaanse Grand Prix werd Leclerc aangekondigd als vervanger van Kimi Raikkonen bij Ferrari. Leclerc heeft zijn eerste seizoen er dan net opzitten. In zijn eerste seizoen heeft die een goede indruk achtergelaten. Maar echter nog niet genoeg om hem met Hamilton te gaan vergelijken.

"Charles kan je niet vergelijken met Lewis. Lewis is zijn carrière 10 jaar geleden begonnen bij McLaren die toen meestreed voor de titel. Charles is bij ons gekomen toen we achteraan reden. Zijn startpunt was dan ook heel anders. "

"Het is nu eenmaal makkelijker om te beginnen bij Sauber. Charles heeft wat moeite gehad omdat hij zo weinig mocht testen. Maar stap voor stap is hij beter geworden gedurende het seizoen. Volgend jaar zal hij wel onder grote druk staan tegenover Lewis." Aldus Vasseur


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Boekel
Junior Member

Volgens de top baas an Ferrari, Fred Vasseur... ???
Leclerc aangekondigd als vervanger van Kimi Raikkonen bij Sauber. ???
...toen we achteraan reed. ???

1 05-11-2018 14:56:03
bvonk
Moderator

Moet inderdaad andersom zijn, is aangepast.

05-11-2018 16:39:37
;