Menu
© Red Bull
Nieuws

Webber: "Ricciardo moet straks hard knokken om terug te komen"

3 reacties | 4403x gelezen
05-11-2018 09:18

ewald | Het lijkt erop dat Daniel Ricciardo het plezier in de Formule1 een beetje kwijt is geraakt.

Bron: Formule1nieuws

Het einde van zijn contract komt nu in zicht met Red Bull en dat loopt nu niet helemaal lekker. Het is te hopen dat het straks weer terugkomt bij Ricciardo.

Daniel viel in Mexico wederom uit met motorproblemen. Dat is de achtste keer dit seizoen. Hij reageerde hierop door de stellen dat Pierre Gasly zijn maar in moest gaan nemen en dat hij er wel klaar mee is.

"Het lijkt erop dat Ricciardo niet kan wachten tot hij klaar is bij Red Bull. Dat is in mijn ogen zorgwekkend. Het zou verkeerd zijn als hij de liefde voor de sport verliest. Hij moet sterk in zijn schoenen staan om hoer doorheen te komen."

"De overstap naar Renault zal ook snap ik niet. Hij zal hard moeten gaan knokken om weer terug te komen op zijn niveau." Aldus Webber


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

zijn keuze voor Renault is zeker opmerkelijk te noemen, maar ik begrijp ook wel waarom hij weg wil bij red-bull, bij red-bull zetten ze 100% in op Max en terecht... maar als je dan daar de teamgenoot van bent mot het niet leuk aanvoelen, bij Renault word hij zoiezo eerste rijder.... maar wat ben je ermee als de motor niet voldoet…. er is natuurlijk altijd wat hoop want Renault weet wel hoe ze een WK- motor moeten bouwen, spijtig genoeg komt het er voor het moment niet uit!

1 05-11-2018 09:35:45
Geeke
Silver Member

De Honda is ook nog niet.zeker snel, dusver probeert men ons te laten geloven dat ze er een paar PK vanaf zijn. Maar in de race wordt het wel duidelijk, de Renault best of the rest en de torro rosso ergens achteraan. RB heeft een zeer goed chassis, daar heeft Renault een hoop in te halen. Maar als tweede rijder naast Max is geen optie als je kampioen wilt.worden, zeker als.deze.vaak de.plank.misslaat en de RB de gest begeeft.

05-11-2018 10:09:11
F1critic
Senior Member

Misschien als Ricciardo een aantal keren vóór Max was geeindigd en hem zo naar het 2e plan had verwezen had hij het bij RB beter gehad als straks bij Renault. De tijd zal het leren, hoewel ik het gevoel krijg dat hij nog even goed wil cashen voor hij uit de F1 vertrekt.

0 05-11-2018 11:07:52
;