Menu
© Mercedes
Nieuws

Volgens Hamilton wordt het volgend jaar interessant

4 reacties | 11975x gelezen
04-11-2018 08:18

ewald | Volgens Martin Brundle, voormalig Formule1 coureur, kijkt Lewis Hamilton uit naar het volgende seizoen.

Bron: Sky sports

Lewis kan zich er op verheugen op een titelgevecht met Charles Leclerc en Max verstappen volgend jaar.

lewis Hamilton heeft Sebastian Vettel ne tweemaal de loef afgestoken. Ook is hij heer en meester over zijn teamgenoot Valtteri Bottas. Het is nu nog even de vraag wat de combinatie Honda en Red bull gaat doen. Ik twijfel nog aan de betrouwbaarheid van de samenwerking. Met de snelheid zal het wel goed zijn."

"Ik denk dat de komende duels volgend jaar tussen Leclerc en Verstappen Hamilton kunnen inspireren en at die er een enorme energie boost van gaat krijgen." Aldus Brundle


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Garfield
Senior Member

Het is toch Mercedes die de afgelopen jaren zo megasterk was. Toch niet Hamilton die een betere coureur is dan al die anderen. Nee, de geluksvogel die als eerste rijder in die auto zit. Zijn ego wordt wel heel groot.

3 04-11-2018 10:29:03
remko243
Junior Member

Altijd leuk om te zien dat er mensen zijn die ergens over praten terwijl ze er totaal geen verstand van hebben. Misschien is naar de geschiedenis van lewis kijken voor je je intelligentie te kakken zet

04-11-2018 18:00:16
F1Fan76
Moderator

Iedereen zijn/haar eigen mening, maar als je denkt dat de rest van het veld even goed is als Hamilton, nou dan heb je echt een wit stokje met rode ringen nodig. Alsof een Hartley, Vandoorne, of een Stroll dezelfde resultaten zou kunnen behalen in de Mercedes :-)

04-11-2018 20:38:57
vnons
Senior Member

toch snap ik Garfield zijn gedachten wel , de Mercedes is nu eenmaal een aantal jaar een hele goede en snelle auto geweest en als daar een snelle coureur is zit dan is de mogelijkheid om WK te worden best heel groot , zijn alle rijders in staat in die auto het WK te winnen , nee , maar er zijn een aantal rijders die daar wel voor in aanmerking komen .
was Vettel in zijn gloriedagen een aantal keer WK geworden als hij toen niet in een superieure RB had gezeten ? ik denk het niet .
Net als Hamilton is ook Vettel echt wel een snelle coureur die helaas af en toe te gretig is en foutjes maakt ,maar gretig moet een coureur wel zijn anders kun je net zo goed stoppen.
Alle goede coureurs die in F1 rijden hebben daar een heel zwaar traject voor afgelegd en heel veel dingen moeten doen én laten die de gewone man niet eens weet , dus laat ze af en toe maar lekker naast die race schoentjes lopen :-)

05-11-2018 07:11:40
;