Menu
© Red-Bull
Nieuws

Horner "Verstappen vergeet in spiegels te kijken"

1 reactie | 2717x gelezen
08-10-2018 07:59

ewald | Zoals het er nu naar uitziet zullen Max Verstappen en Daniel Ricciardo geen gridstraffen meer hoeven te pakken dit seizoen volgens Christian Horner.

Bron: Channel 4

We hebben wat strategische gridstraffen gepakt. De laatste 4 races is dat niet meer nodig.

Verder analyseert Horner dat Max Verstappen vergeet in zijn spiegels te kijken als hij na de touche met Kimi Raikkonen weer op het asfalt komt.

"Je weet het nooit als dit naar de stewards gaat. Het kan echt alle kanten op gaan. Max Verstappen blokkeert en komt weer terug op de baan. Ik denk dat het een race incident zou kunnen zijn. Hij wist op dat moment niet waar Kimi Raikkonen. We accepteren de tijdstraf."

"Max Verstappen wil gewoon op het asfalt terugkeren. Je ziet dat Max niet in zijn spiegels kijkt om te zien waar Kimi nu precies rijdt. Ik ben van mening dat ze bieden verantwoordelijk zijn voor het incident." Aldus Horner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

F1Fan76
Moderator

Dat Verstappen fout zat met Räikkonen was duidelijk. Maar met Vettel is toch echt iets anders. Verstappen vergeet zijn spiegels te gebruiken, maar Vettel vergeet zijn verstand te gebruiken. Wat een domoor, wat heeft die man dit seizoen een berg punten vergooid. En dan zijn er mensen die zeggen dat Hamilton het allemaal cadeau krijgt, nou inderdaad, met zulke rivalen win je de oorlog kinderlijk eenvoudig.

0 08-10-2018 09:53:21
;