Menu
© Force India
Nieuws

Ocon: "Mercedes komt met een oplossing voor 2019"

0 reacties | 1830x gelezen
05-10-2018 08:03

ewald | Het lijkt erop dat Esteban Ocon volgend jaar de Formule1 vanaf de tribune moet volgens door een gebrek aan stoeltjes.

Bron: Youtube

Het is wel zo dat nog niet alle stoeltjes vergeven zijn voor het komende seizoen. Esteban Ocon is op dit moment vooral bezig om te kijken naar het seizoen van 2020. Hij hoopt dan terug te keren als hij volgend jaar niet op de grid staat.

"Het is uiteraard niet fijn als ik een jaar niet zou kunnen rijden. Als dat het geval is dan zal ik harder moeten gaan werken om terug te kunnen komen in 2020. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om dat te kunnen verwezenlijken."

"Ik ben blij dat ik goed ondersteund wordt door Mercedes. Ze zijn druk bezig om een oplossing te vinden voor het seizoen 2019." Aldus Esteban Ocon

Er is nog een klein sprankje hoop voor een stoeltje voor Ocon. In het geruchten circuit gaat het verhaal rond dat hij misschien in kan stappen bij Williams het komende seizoen. Williams rijdt met een Mercedes motor en daardoor zou er wellicht een plek vrijgemaakt kunnen worden voor de coureur uit het opleidingsprogramma van Mercedes.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;