Menu
© Force India
Nieuws

Ocon nog steeds boos op Perez

2 reacties | 1548x gelezen
21-09-2018 07:54

ewald | In de Grand Prix van Singapore kwamen Esteban Ocon en Sergio Perez in de eerste bocht in aanraking met elkaar.

Bron: Speedweek

Dit tot woede van teambaas Otmar Szafnauer. Perez heeft zijn excuses hiervoor al aangeboden. Echter vindt Ocon dat niet voldoende.

"Sergio Perez heeft zijn verontschuldiging gemaakt na de race. Maar ik vind dat niet genoeg. We hadden ons in de punten kunnen rijden maar hebben nu niets bereikt. We waren snel genoeg."

"Iedereen denkt dat het te maken heeft met de problemen van het afgelopen jaar. Maar dar heeft het niets mee te maken.Dat hoofdstuk is allang afgesloten." Aldus Ocon

Perez neemt het incident wat minder hoog op. Het is nooit de bedoeling geweest om een botsing te maken. Hij stond daarna dan ook stijf van de schrik. Ongelukkig genoeg was het ook nog eens zijn teamgenoot.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Silver Member

Er zijn nu meerdere incidenten geweest tussen die twee en als je er objectief naar kijkt was Perez altijd de aanstichter. Ik heb niets tegen hard racen, maar Perez gaat wat mij betreft regelmatig te ver. Dat heeft het team al heel wat punten gekost en ze mogen daar blij zijn dat er geen veel vervelender consequenties zijn geweest. Een paar van die crashes hadden best erg slecht kunnen aflopen. Ik heb het vermoeden dat Perez ten koste van alles wil voorkomen dat de wereld ziet dat Ocon beter is dan hij. Als de team leiding echt hard wil optreden is er maar één goede maatregel. Volgend jaar zit Ocon naast Stroll en zoekt Perez een ander stoeltje.

1 22-09-2018 17:20:38
Speedster
Bronze Member

Eens Jan. Ocon is zeker de betere rijder.

22-09-2018 17:44:17
;