Menu
© Red-Bull
Nieuws

Prost:"Ricciardo duur maar hij is het waard"

2 reacties | 1691x gelezen
18-09-2018 07:49

ewald | Alain Prost is na de Grand prix van Singapore uitgebreid ingegaan op de keuze voor Daniel Ricciardo door het Renault team.

Bron: The Guardian

Door deze keuze moest Carloz Sainz het veld ruimen. Sainz heeft een nieuw stoeltje gevonden bij het team van McLaren.

"Als we er bij Renault niet zeker ervan zijn dat de investering terugbetaald wordt doen we deze niet. Bij Ferrari en Mercedes is dat meestal anders. We weten zeker dat het met het werven van Ricciardo goed gedaan hebben. Hij is wel duurder dan andere coureurs. Echter denk we dat het op dit moment iets is wat het team nodig heeft en als dat zo is zijn we bereid om geld te betalen. Geld is gelukkig geen probleem."

"We verwachten volgens jaar geen wonderen. We richten ons op het lange termijn doel en dat is om een topteam te worden. Volgend jaar rijden we met een tweetal top coureurs. Het is denk ik het beste rijders duo in de Formule1 tot nu toe." Aldus Prost


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RvDelft
Moderator

"Het is denk ik het beste rijders duo in de Formule1 tot nu toe." hehe ja.. goeie.
De hulk is een goeie maar niemand weet echt hoe goed. Dus eerst maar zien dan geloven.
Vergeet LEC-VET en GAS-VER niet...

0 18-09-2018 11:44:29
Jan1947
Silver Member

Beste rijders duo in de formule 1????????????????????????????
Hulkenberg heeft in 150 races nog niet 1 keer op het podium gestaan en Ricciardo is bij Red Bull weggegaan omdat het verschil in prestaties met Max dermate groot en opvallend is dat hij volgend jaar automatisch tweede rijder zou worden.

0 18-09-2018 17:35:21
;