Menu
© Ferrari
Nieuws

Gaat Giovinazzi naar Sauber in 2019?

2 reacties | 957x gelezen
12-09-2018 07:26

ewald | Momenteel is het druk op de transfermarkt in de Formule1.

Bron: Motorsport

Nu bekend is gemaakt dat Kimi Raikkonen naar Sauber gaat en Charles Leclerc naar Ferrari lijken er nog meer transfers op stapel te staan.

Antonio Giovinazzi is al langer op zoek naar een vast stoeltje binnen de Formule1. Antonio komt uit de jeugdopleiding van Ferrari. Tijdens de vrije trainingen mocht Giovinazzi al eens meedraaien in de Formule1. Hij zou dolgraag een vast stoeltje willen krijgen. Ferrari zou het talent volgens goed ingelichte bronnen bij Sauber willen stallen naast Kimi Raikkonen.

De enige horde die hiervoor nog genomen dient te worden is Marcus Ericsson. Naar verluid zouden de sponsorcontracten van Ericsson aflopen binnenkort. Hierdoor zou het minder lucratief zijn om hem te behouden naar Charles Leclerc. Het zou dus zomaar eens kunnen zijn dat Giovinazzi een kans maakt om zijn talent waar te maken.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Zou me niets verbazen. Als Ferrari maar genoeg geld er in steekt, dan gaat ook deze Ferrai-protegé een stoeltje innemen ipv een meer talentvolle rookie. Zo jammer voor de F1.

1 12-09-2018 20:25:44
Sicko
Gold Member

Kan hij nog zo "mooi" om het hoekje kijken met zo'n stuitend fout onverzorgd puberbaardje die naar mijn mening totaal niet hoort in topsport als F1, hij hoort er ook niet.

12-09-2018 20:29:44
;