Menu
© Pirelli
Nieuws

Alonso had meer titels moeten behalen

3 reacties | 615x gelezen
11-09-2018 07:50

ewald | Het begin van de Formule1 carriëre van Fernando Alonso was redelijk stormachtig.

Bron: Motorsport

In 2005 en in 2006 werd hij wereldkampioen. Iedereen was er die tijd zeker van dat er nog veel meer wereldtitels zouden volgen. Helaas heeft dat anders uitgepakt en is hij nooit meer wereldkampioen geworden in de jaren erna.

"Dat hij de Formule1 wereld gaat missen weet ik bijna zeker. Hij loopt hier al zeventien jaar rond en is in mijn ogen één van de beste coureurs die ik ken. Helaas heeft hij niet zoveel wereldtitels gewonnen als bij zijn kwaliteiten zou passen."

"Ik heb nog nooit tegen een betere rijder gereden. Ik wens hem al het beste toe voor de toekomst. Ik heb veel respect voor hem dat hij zeventien jaar mee heeft kunnen draaien op dit hoge niveau." Aldus Hamilton


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

JanTod
Silver Member

De Renault, waarmee hij 2 keer wereldkampioen werd was illegaal. Je rijdt niet zomaar rondjes om Schumacher heen, die toen bij het beste team ter wereld reed. Overal, waar hij later kwam, ontstond een rokerige sfeer door aanwezigheid van managerlief.

Groetsels,

Jan Tod

1 11-09-2018 13:21:19
J-TuRismo
Gold Member

Alonso was inderdaad niet de makkelijkste om mee te 'handelen', maar achteraf gezien heeft hij ook ongelukkige keuzes gemaakt. Hij had naar Red Bull gekund, vetrok bij Ferrari toen zij de weg omhoog vonden, en kwam daarna terecht in de ongelukkige McLaren-Honda combinatie. Hij heeft wel goed geld verdiend.

11-09-2018 13:39:09
Sicko
Gold Member

Echt niet. Omhoog gevallen destijds bij Renault, net als Vettel en Hamilton in hun loopbaan. De reden van hun wk's zijn te danken aan onkunde bij de FIA en hun makkelijk om te draaien voorschriften. Alonso heeft veel te lang de kans gehad om nutteloos in de F1 te blijven rijden voor veel te veel geld. En daar zijn veel voorbeelden van.

0 11-09-2018 19:55:14
;