Menu
© Mercedes
Nieuws

Bottas: "Gevecht met Verstappen niet altijd eerlijk"

3 reacties | 2350x gelezen
04-09-2018 07:35

ewald | Aan het einde van de race van Grand Prix in Italië wilde Max Verstappen Vallteri Bottas inhalen.

Bron: PlanetF1

Volgens Vallteri Bottas deed Max Verstappen dat op een niet eerlijke manier. Max Verstappen kreeg hier dan ook een straf voor. Hierdoor haalde Bottas zonder inhaalactie het podium. Vallteri had als taak om Verstappen in te halen tijdens de race. Daarnaast moest hij Raikkonen ophouden.

"Ik probeerde alles om op het podium te komen. Mijn eerste taak was om Kimi Raikkonen op te houden. Aan het einde van de race was het doel om op het podium te komen. De strijd met Max Verstappen was niet altijd eerlijk. Jammer dat het zo gelopen is en dat hij hiervoor straf heeft gekregen. Maar dat heeft er wel voor gezorgd dat ik op het podium terecht kwam."

"Als team zijn er tevreden over het weekend. Het aantal wat we gehaald hebben zijn er meer dan Ferrari. Dit terwijl het voor hun een thuiswedstrijd was. We hopen dat we de volgende race weer sterker zullen zijn."Aldus Bottas


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Peverst
Quite a regular

Volgens mij wilde Bottas toch echt Verstappen inhalen en niet andersom.

0 04-09-2018 08:28:39
Jan1947
Silver Member

Dit zegt veel over Vallteri. Lewis en Sebastian waren in no time Max voorbij gegaan zonder verdere problemen. Vallteri is wat dat betreft geen killer!

1 04-09-2018 10:50:21
Nafta
Senior Member

Een giller bedoel je. Hij haalt bij lange na niet uit de auto wat hamilton eruit haalt. Teveel ups en downs. Hij is gewoon niet een topper maar zit wel in een topauto.

04-09-2018 22:01:58
;